söndag 1 april 2012

Man skall inte ta nåt förgivet...

Gårdagskvällen och eftermiddagen blev inte direkt som jag hade tänkt mig. Efter besök och kalas hos brorsonen försökte jag som vanligt få ordning på magen. Gick sådär, men jag fick ju i alla fall bort en del som satt sig. Trodde jag skulle klara mig resten av kvällen på det men tji fick jag?! BAKSLAG big time. Bestämde mig för att rosta lite surdegsbröd med en banan/soja smoothie till kvällsmat o dumt nog stoppade jag även i mig lite påskgodis (VARFÖR??!) magen började självfallet tokjäsa direkt. Redan i magsäcken. Gick inte att häva och hur jag än försökte massera bort gaserna ville det sig inte.

Slutade med ett sent brädpass efter en hyrfilm.. friends with benefits. Tyckte den var lite väl amerikansk o lite väl kliché för min smak men smaken är ju som baken... delad!

Hur som haver.. magen ville inte ge sig ens efter brädpasset o två resulax senare mådde jag fortfarande fan. Magen bubblade och puttrade som bara sjutton. Hade tagit oxascand igen, precis som läkaren inrått men inatt hjälpte de inte alls. Låg vaken med magsyra som brände i halsen o en mage som var åt helvete. Är minst sagt trött nu. Bakslaget kommer ju dagen efter oavsett om man fått sova på natten eller inte.

Började morgonen med näringsdryck. Fy fan. Den naturella jag köpt och smaksatt själv var bara att hälla ut, jag fixar den inte.. den smaksatta varianten smakar kemisk söt gojja men går i alla fall att få i sig.. dock vill den hela tiden upp o jag känner mig redan allmänt deprimerad..  ska försöka äta flytande idag och imorgon men om jag håller mig till näringsdrycker eller om jag dricker nåt annat som smakar bättre det återstår att se. Innehållsförteckningen på de här dryckerna är ju inte direkt att leka med.. de innehåller allt man försöker undvika när man läser på vanliga livsmedel.. huah.

Tog 2 tarmslim o fyra oxyflush igår.. för att få bort så mkt slagg ur magen som möjligt inför tisdagen. Hela magen känns som ett krigsfält och jag mår allmänt apa. Jag hoppas vändningen kommer snart.. den behövs! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar