onsdag 18 april 2012

Läkarsamtal, in time o allt!

Min läkare på Karolinska i Huddinge ringde idag, på utsatt tid o allt.. behövde inte ens vänta telefontiden ut. Bara en sån sak. Skall kalla mig i slutet av maj/början juni igen när jag kan ta med lillan upp till sthlm. Känns bra! Han är bra att prata med.. oavsett om det leder nån vart direkt eller inte. Han lyssnar i alla fall o är beredd att gå lite utanför gränserna. Vika av från motorvägen. Det uppskattar jag.

Han lovade kolla upp medicinen mot IBD som han skrev ut vid förra besöket för att se om den funkar vid amning. Tydligen har läkemedelsverket kommit med nya rekommendationer. Han lovade ringa mig imorgon och meddela. Jag hoppas han gör det. Då kanske jag även får chansen att ställa de frågor jag missade idag. Trots lapp o allt försvann det i all stress..  lovade även att kontakta mig om den där studien kommer till skott, tydligen är jag inte ensam om att ha frågat om den idag..   Det var i alla fall ett positivt samtal och han ringde. Bara en sån sak. Det är jag glad för.

Magen har idag varit sådär. Inte den bästa av dagar, ganska bubblig o jäsig men ändå inte den sämsta. Jag hoppas bara det inte blir ännu sämre. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar