måndag 30 april 2012

Trött o mör..

Är väl en ganska vanlig beskrivning från småbarnsföräldrar kan jag tänka mig? Alla vakna nätter sätter sina spår, speciellt som man inte lyckas ta igen dem under dagen. Alla råd man får om att sova när bebis sover.. jo tjena, i en värld där magen funkar som den ska och man mår rätt ok hade det kanske fungerat. Men i min värld, där det gäller att passa på att ta hand om sin egen kropp när lillan sover finns inte riktigt den möjligheten. Det gäller att knipa varje tillfälle som ges.. däremellan är det lillan som gäller. Sova får man göra i ett annat liv.

Idag skall vi iväg till vänner och grilla. Tur för oss att även de har småttingar hemma och kanske inte är lika pigga på sena kvällar som de vänner vi har som fortfarande är barnfria. Kanske kan man komma undan med att vara lite pensionär! Så länge det finns liv.. ;)

Har förberett lite smet till burgare som vi skall ta med och grilla och lyckats bränna ännu en paj i ugnen. Tror dock jag kan rädda upp situationen genom att skrapa bort det värsta och vräka på med vaniljsås ,) nåja, så illa är det väl inte men man hade ju hoppats slippa den där lite sotbrända ytan! Jag får skylla på det samtal från Gastro som tajmade samtidigt som jag skulle amma lillan och klockan ringde att det var dags att ta ut pajen ur ugnen. Man kan inte vara bra på allt! Den är ju i alla fall lagad med kärlek ;) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar