tisdag 10 april 2012

Huvudvärk, sår som inte slutar blöda etc etc

Sov inte mycket inatt. Mest pga lillan då, som inte ville sova - men det är ju så det är. Bara att gilla läget ,) hon har bestämt sig för att vara nattmänniska så det är väl bara att anpassa sig.. synd bara att man själv är morgonmänniska o sällan sitter uppe längre än till halv tio, tio :-/

Vaknade med världens huvudvärk. Inte nåt vidare roligt. Yr. Duschade o insåg att det rann blod från en punkt i pannan - försökte få stopp på det men det ville inte sluta..! Bara rann o rann. Vet inte hur många papperstussar jag blödde ner. Försökte med kirurgtejp men den ville inte fästa utan blödde igenom. Satte en stor plåsterlapp i pannan och fick det åtminstone tillfälligt att sluta. Tog bort lappen o det började igen. Skumt. Kanske en komplikation av alla dessa blodförtunnande sprutor jag fick? Fragmin.

Fick faktiskt ur mig lite idag. Utan tarmslim eller oxyflush men med 2x2 påsar movicol i över en veckas tid, lite primperan som jag dock slutat med nu eftersom den inte gjorde nån nytta och resulax samt relaxit.. fy fan SMÄRTA! En vecka fast i tarmen gör inte direkt att det inte gör ont att gå på toa.. o nu trycker det som fan. Måste gå på toa men det går inte. Hua. Hoppas det ska ge sig lite under dagen för det är verkligen inte skönt. Krampar.

Dock jäser det mindre än vanligt. Mycket mindre faktiskt (tacksamt!) beror det på att tarmen stått stå still så länge? Att gaserna inte får plats?
Vad vet jag..  idag är vi i alla fall hemma och skall handla för första gången.. spännande ;) maken skall laga mat ikväll. Det ser jag fram emot. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar