fredag 27 april 2012

Jobbiga natt..

Det var inte en sån natt som jag hade hoppats på tyvärr. Magen bestämde sig för att börja jävlas igen, tokjäs o ha sig o gaserna ville inte komma ut. Hemskt. Smärta. Gud så fort man glömmer..  så var helvetet alltså tillbaks? Har fått dubbla mängden resulax o relaxit också så det går inte åt rätt håll... men jag kan ändå inte låta bli att hoppas att det är övergående och att det skall gå tillbaks till det läge det var för någon vecka sedan. Natten var dock en pers.

Lillan ville inte sova heller..  vaknade gång på gång o hade ont.. tolkade i alla fall vi det som efterom hon blev högröd i ansiktet, krummade och grät. Jag hoppas även det är ett tillfälligt bakslag och att akupunkturen faktiskt hjälper.. skall dit idag igen men sen tar vi oss en funderare över helgen för att se vad som händer då.. blir det ingen hållbar förbättring då kan vi ju börja ifrågasätta om vi verkligen skall fortsätta eller ej..  man vill ju se att trenden vänder.. och det kostar sina slantar, det går inte att komma ifrån. Om det hjälper henne är det värt det alla gånger men om inte.. :-/ tja, då kan man börja ifrågasätta.

Har skaffat mig en bärsjal som var allt annat än lätt att använda! Jises, så lång! Lillan verkar dock uppskatta att ligga nedstoppad i denna säck o slocknade direkt. Alltid nåt? Varmt blir det men det är mysigt att ha henne så nära också.. som en liten kängruunge ;)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar