måndag 30 april 2012

Bortglömd remiss och nya inbokade sjukbesök

Fick äntligen tag på sköterskan på Gastro på Huddinge idag. Har ju "bara" försökt en vecka. Men skam den som ger sig? Ville höra vad som hänt med min fråga angående pentasa och amning, den som min läkare skulle svara på dagen efter vårt samtal (redan då misstänkte jag att det skulle glömmas bort.. oj så rätt jag hade?!) då han hade tagit reda på mer fakta. Tydligen var det nya riktlinjer från läkemedelsverket som han ville kolla upp.. men som sagt, det där samtalet kom aldrig. Skulle även skickat nya remisser för botoxinjektioner i ändtarmen och för att få göra en ny analmanometri. Mindre trevliga undersökningar, men de ger ju lite svar på hur felaktiga mekanismerna i tarmen är. Botoxen däremot är ingen undersökning utan syftar till att minska krampen i tarmen och läka ut den där förbannade sprickan. Fick dock veta att alla dessa saker fallit i glömska. Tji fick jag. Men tack o lov att jag inte litar på att läkare gör vad de lovar längre..  Dubbelkollar alltid. Både en, två och tre gånger. Det har jag i alla fall lärt mig genom åren. Lita inte på något förrän du har det på papper!!

Nu fick jag i alla fall bokat in en tid till min läkare i Sthlm (för besök) det hade han också lovat att sätta upp mig på. Icke. Nu fick jag tid den 14 juni så då får han lite att förklara (morr!). Blir lillans första tur till stora staden och jag hoppas att det kommer gå bra! Även om det är ett tag till dess går tiden vääääldigt fort!

Sköterskan (en av de gulliga!) lovade dock att "lägga en lapp" till min läkare med info om att skicka iväg remisserna eftersom första telefontiden var den 30 maj, vilket känns lite väl långt in i framtiden.. vi får väl se vad det ger..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar