onsdag 25 april 2012

Olivia, akupunkturbesök numero 2

Har idag varit iväg med Olivia på akupunktur igen. Besök numero två den här veckan. Betyder att vi har två kvar att klara av, imorgon och på torsdag - sedan blir det fortsättning nästa vecka (om vi anser att det behövs och att det gör något). Hon sov som bekant bättre inatt, lugnare. Gnydde mindre. Vaknade inte av smärta.

Efter besöket idag (som var en liten besvikelse om man ser till tiden vi spenderade där och kostnaden för denna.. fem minuter för trehundra spänn är i mina ögon oskäligt dyrt! Men de vet att spela på oroliga föräldrar.. ? Man betalar vad som helst för att få sitt barn att må bra?) men som verkar fungera än så länge. Ok, hon kunde bli lite sämre idag sa akupunktörtanten. När tarmen kommer igång. Hon blev rätt grinig strax efter besöket och var inte på sitt bästa humör en liten stund, men det lugnade sig relativt snabbt och sen dess har hon varit ganska vaken och pigg.. vi får väl se om bakslaget kommer inatt. Enligt akupunktörtanten kan det komma inatt för att vända imorgon, vi får väl se vad som händer..

Har även införskaffat en lutande kudde (delta baby sleep) med två rundlar på sidorna för att hon inte skall rulla över på sida. För att underlätta matsmältning och andning. Kombinerat med delta baby sovstöd som man eg skall använda för att bebisen skall ligga på sida.. jag tänkte använda den under hennes knän för att få rätt ställning för bäckenbotten.. så hon lättare kan göra sig av med gaserna. Får se hur bra det funkar. Men det känns som det borde funka minst lika bra som alla dessa filtar och kuddar!! Hon är i alla fall lugnare när hon ligger på det viset. Just nu.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar