lördag 28 april 2012

En trevlig kväll hos mamma..

Hade en trevlig kväll hos mamma igår med maken, brorsan, svägerskan o småttingarna (för att inte glömma våra små vildbasar till vovvar!). Tanken var att grilla i det "fina" vädret, men eftersom det fina vädret uteblev grillade vi i det mindre fina (regniga) vädret. Det gick det med. Tur man kan välja att sitta inne - även om jag gärna hade käkat ute i solen om möjligheten hade funnits. Nåja, det går fler tåg. Det blev en trevlig kväll oavsett (den senaste på många veckor för min del.. ) och maten var VÄLDIGT god, som alltid när man grillar?!

Käkade dock för mycket, då pratar jag inte främst om maten utan om allt som serverades efter (läs smågodis, choklad och två portioner äpplepaj med vanljsås.. ) dålig karaktär JAG VET! Speciellt som jag vet att magen inte mår bra av detta.. urgh. Fick väl lite panik när jag ställde mig på mammas våg o insåg att vikten var påväg nedåt ännu mer. Min hjärna ville väl kompensera förlusten o bestämde sig för att söka snabbast möjliga energitäta skit som fanns inom räckhåll, Kan inte få i mig så mycket mer mat än vad jag redan äter o med tanke på de sista veckornas ohälsosamma leverne (då pratar vi mängden choklad, bullar o glass) förutom dubbla portioner mat (maken gnäller ;)) trodde jag väl inte att det skulle finnas chans att jag tappar ännu mer i vikt, men tydligen. Tio kilo ner sen Olivia kom till världen. Utan att jag ens försökt! Tvärtom. Jag var ju rätt stolt över mina extrakilon.. även om jag kanske inte önskade mig att den där jordgloben till mage skulle vara kvar då hon kommit ut. Det var den ju i och för sig inte heller, den försvann lika fort som den kom (eller ännu snabbare om vi skall vara ärliga..) dessvärre verkar även låren, armarna och det lilla fett jag fått runt revbenen stryka med på kuppen. Ett faktum som är mindre trevligt att handskas med.

Lillan verkar dock växa och frodas så att kilona rasar är i alla fall inte helt förgäves - men det känns tufft eftersom jag vet hur svårt jag har att lägga på mig i vikt och dessa kilon har jag kämpat hårt för. Det får ju liksom inte fortsätta så mycket längre till.

Ärret ser lite halvroligt ut idag. Har liksom bildats en hård bulle där den tidigare ömmanade blodansamlingen befann sig. Strax ovanför själva ärret - som i sig är ganska mörkt, djupt hårt o blårött. Nice. Not. Jag hoppas dock det skall förbättras med tiden. Haft det tejpat på olika vis de flesta dagarna, idag tog jag dock bort kors o tvärstejpen o tänkte testa min cicatrix som jag köpte strax före snittet. Just i det syftet. Kan väl i alla fall inte göra det värre.. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar