onsdag 18 april 2012

Tejpat snitt, sömnlös natt

Lite konstig rubrik på inlägget kanske men hade lite brist på inspiration. Kanske beror det på ännu en sömnlös natt? Kanske beror det på att jag helt enkelt har dålig fantasi, vad vet jag??

Olivia var i alla fall vaken större delen av natten och höll oss övriga vakna också. Det slutade med att Tuffe gav sig av från sovrummet o valde att sova i vardagsrummet istället. Det säger en hel del.. Tuffe flyttar inte på sig i onödan?!

Olivia växer o frodas (hon äter ju varannan timme på natten, jises lille matvrak vad skall det bli av detta?) och däremellan skriker hon. Nöjer sig enbart när hon får sova på mitt bröst (=ingen sömn för min del mellan hennes gråt/matattacker heller med andra ord, bara o gilla läget. Sova får jag göra i ett annat liv??) och då slocknar hon som en stock. Försöker man flytta henne går det åt pipan. Antar det är varmt o gott att ligga där o guppa på min mage??

Ställde mig på vågen hos mamma igår. Katastrof! I mina mått mätt i alla fall. Har ju märkt på byxorna att de sitter betydligt lösare nu än då jag åkte in för förlossningen.. men att jag gått ner till under min inskrivningsvikt på två veckor, det hade jag väl kanske inte trott. Speciellt inte med den diet jag hållit på sistone som bestått av: massor med mat, glass o bullar o fika varenda dag. Hm, bantningskur? Think not. Oliva växer i alla fall och det är ju huvudsaken men man undrar ju hur mycket som blir kvar av en själv? :-/ På BVC igår hade hon gått upp till över sin födselvikt vilket var en enorm lättnad för oss!!

Har nu tejpat mitt snitt och tagit bort gasbindan som jag hade över (lite läskigt att titta på tyckte jag) och det ser betydligt bättre ut nu. Fick bukt med infektionen med hjälp av stark rom. Hey ho and a bottle of Rum. Nåt ska den vara bra för! Lite för stark att konsumera enligt min mening, det är trots allt strårom vi talar om, men för descinfektion av sår var den uppenbarligen toppen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar