torsdag 14 juni 2012

Trötter

Är väldigt trött idag. Det hör väl till livet som småbarnsförälder antar jag, men jag tror snarare min trötthet är en kombination av egna tarmproblemen och en bebis som spenderat natten på min mage. Hon sov gott i alla fall och det är jag glad för! Men att ha en varm bebis på magen när man skall sova och den egna tarmen krånglar är inte direkt optimalt. Att ligga på rygg med något som trycker på tarmen är sällan skönt om man har ont från början.. o när magen kör är det absolut sämsta läget.. men lillan hade också ont i magen.. det blir till att välja mellan pest eller kolera. En bebis med ont i magen som ligger o gråter o stånkar i kombination med en egen mage som är åt skogen - ELLER en bebis som kommer till ro och i alla fall får sova och den egna tarmen som blir lite sämre. Det är ett lätt val. Men det straffar sig i längden såklart.

Låt oss säga att mitt morgonhumör inte var det bästa idag och det fick maken smaka på :-/ bad om ursäkt såklart, me idiotiskt att låta det gå ut över andra.. när det är man själv som mår dåligt. En förklaring men en urusel ursäkt. Man skall värna om dem som står en nära, men de är ju också de nära som åker på skiten när allvaret slår till så att säga. På gott och ont. Men jag tror det jämnar ut sig i längden. Vi har alla våra dåliga dagar. Jag får trösta mig med att han i alla fall slipper tas med mitt kassa humör ikväll, eftersom han skall iväg och fixa med båten istället. :)

När han kommer tillbaks hoppas jag vara på bättre humör. Får väl se alla lunchlådor och allt jag fixar här hemma som nån sorts kompensation plus att mitt humör faktiskt för det mest varit rätt ok på sistone, även om vi alla har våra svackor. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar