onsdag 13 juni 2012

Fint väder?

Väderprognosen lovade fint väder när jag kollade sista gången igår innan jag gick o kojsade. Dock såg rapporten på TV inte lika lovande ut. Jag valde att bortse från den. Imorse, när jag gick med hundarna, stämde prognosen från yr väldigt bra. Strålande sol och fåglar som kvittrade. Gud, vilken morgon. Bådade gott.. tills jag såg den där fronten. O den kom snabbare än jag hade kunnat ana. Efter frukost (nån halvtimme senare?) var den här/är den här och när jag kikar ut genom fönstret är det allt annat än en strålande sol som möter mig. Men men, rapporten på YR lovar i alla fall växlande och relativt varmt så det är väl bara att hålla tummarna för att det blir så.

Maken ringde precis. Bilen har lagt av, eller tja, det är nåt fel med den. Befinner sig för närvarande på verkstad i Kungälv. Ja,ja.. vad är väl en bal på slottet? Tur i oturen att läkarbesöket blev skjutet på framtiden med andra ord annars hade vi varit påväg till stockholm i den där bilen. Nu. Ungefär lika tursamt som förra gången den bestämde sig för att lägga av. Då var det bränslepumpen som gick. Dagarna före vi skulle upp till NÄL och Olivia skulle bli förlöst. Jag vet inte om det skall kallas tur eller otur? Hade som sagt lika gärna kunnat vara påväg till Stockholm nu med bilen fullastad med grejer o en liten bebis att ta hand om. Tack o lov för att det skedde idag med andra ord!!

Magen är fortfarande inte bra. Molvärkte hela kvällen även igår och ville inte ge sig. Känns som den bestämt sig för att gå mot sämre tider igen och gå konstant mot dem istället för att gå mot de bättre som jag hade hoppats. Men men.. den som lever får se. Jag gör så gott jag kan för att må bra och det är ju, i ärlighetens namn, det enda jag kan göra? Får hoppas att Greger har något nytt att komma med när jag träffar honom på måndag men jag vågar inte hoppas på för mycket på den fronten heller. Har ju inte vågat testa pentasan ännu eftersom maken inte varit hemma så mycket sedan jag fick dem och vi båda är överens om att han bör vara hemma när jag testar dem. De gånger han varit hemma har det varit något "stort" på g och med andra ord fel tillfälle att testa.. som dop till exempel! Jag har en förmåga att dra på mig de där biverkningarna som står under "sällsynta eller mindre vanliga" och det är väl till största del av den anledningen som jag känner att det vore bra att någon är hemma när jag testar nya mediciner..  glömmer inte när jag tog min första lyrica.. jises, jag var hög som ett hus. Att den medicinen får förskrivas till smärtpatienter kan jag egentligen inte förstå. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar