onsdag 27 juni 2012

Hem till mamma

Det var en pers men en mycket trevlig kväll igår. Tog mig faktiskt till Götet och middagen med makens jobb, precis som planerat. Ställde inte in. Stolt över mig själv! Var en smärre pers eftersom magen var käpprätt åt helvete till en början och fortsatte i samma stil under hela tågfärden ner till götet. Väl där ville den inte direkt ge sig, tvärtom.

Att börja kvällen med en "kir" på tom mage var dessutom inte det bästa som kunde skett i magen.. men men, hur ofta händer det liksom? Igår bestämde jag mig för att släppa på tyglarna och faktiskt försöka bara vara. Det gjorde jag rätt bra, hade riktigt trevligt men magen fick betala ett högt pris. Maten var ok men inte riktigt som jag kanske hade förväntat mig. Thaimat käkar jag lika gärna på en thairestaurang. Hade liksom väntat mig lite mer av det här besöket. Att vara allergisk är inte alltid en fördel. Det är lätt att göra det enkelt för sig som kock och dra alla (allergier) över en kam. Däremot var förrätten en hit! Sällan trodde väl jag att jag skulle uppskatta rå fisk.. det var typ sushi utan ris och en massa gojsiga röror. Det var högt över förväntan måste jag säga.

Lillan passade dessutom på att göra sin stora numero två när vi var borta och gud vilken lättnad det var! Mormor fick högt betyg vill jag lova ,) hon lär bli flitigt anlitad även i fortsättningen.. :) Eller tja, de få gånger vi kommer oss ut vill säga. Att jag inte träffat det här gänget på över ett år säger väl en del om hur jag mått på sistone och hur mycket vi kommit iväg på. Inte så mycket. Flera av dem hade jag inte sett sen bröllopet i somras. Vårt. Stor skam med tanke på hur mycket jag gillar vissa av dem!! Men men, var sak har sin tid...

Idag skall jag o lillan hem till mamma för att försöka ta vara på dagen och det fina vädret. Har försökt bemästra magen nu på morgonen men det har väl gått sådär.. :-/ lillan har varit rätt kinkig och lugnar sig enbart när jag bär på henne. Lite svårt att samtidigt få ordning på en trasslig mage då.. Får se hur mycket jag hinner uppdatera bloggen, men blir det inte idag eller imorgon förmiddag blir det förmodligen imorgon em eller allra senast på fredag! Min plan är att stanna över hos mammsen ikväll o ge gubben lite utrymme att skrutta runt som han vill - eller.. göra lite nytta (beroende på hur man ser på det ,)) två mackor har jag i alla fall förberett åt honom i kylen, jag hoppas de går hem! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar