fredag 29 juni 2012

Sviterna efter dulco

Insåg igår att jag gjort världens miss. Den där med dulco istället för xyloproctsupp. Xyloproctsupp för att minska svullnad o smärta i ändtarmen byttes ut mot dulco som bara gjorde saken tusen resor värre. Av ren o skär klantighet. Kommer aldrig ta en medicin utan att först noggrannt kontrollera vad som står på förpackningen. Nu var de så lika att jag tror att vem som helst hade kunnat göra samma miss, men en sak är säker: De där restrande dulcosupparna hamnade rätt ner i papperskorgen. Vågar inte riskera att göra om samma miss igen. Fy fan. Jag säger bara det. På ren och skär svenska.

Det är kanske en sak när man har en tarm som fungerar och puttar ut skiten, men när man inte har det och denna irriterande substans istället blir kvar i tarmen och orsakar ÄNNU MER ELÄNDE då är det verkligen inte det minsta kul. Inte på något sätt. Det känner jag av även idag. Molvärk i magen utan dess like och inget vill fungera. Sex resulax senare är tarmen fortfarande hopkrampad o värker :( vad göra liksom.. ?

Försöker ändå få en fin fredag och skall strax ta mig ner och handla. Fisk/kycklingspett med avokado och mangosallad står på menyn idag tänkte jag. Maken har vart ganska kass i magen han med sista tiden så det gäller väl att göra lite snäll mat antar jag? Han är känslig mot maten, om den är för krydda, för fiberrik och så vidare. Visst reagerar jag också på mat men för mig är det snarare så att det är att jag stoppar i mig mer än vad jag stoppar i mig som ställer till det. Men det finns ju grader i helvetet med!!

Lillan gjorde i alla fall numero 2 idag. Tack o lov för det! Nu var det ett par dagar sedan sist igen och det märktes tydligt på henne att hon var besvärad igår. Idag har jag en betydligt piggare och gladare tjej att ta hand om! Tack för det :) för mig får hon gärna göra nummer två så ofta hon vill ;) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar