torsdag 7 juni 2012

Dopinköp

Var nere en sväng på torget med min mamma och Olivia tidigare idag. Passade på så snart jag fått henne att äta ordentligt sen bar det av. Tanken var att göra slut på det presentkort jag fick av min bror och hans sambo i födelsedagspresent som blivit liggandes sen dess. Såg att de hade massa färgglada saker på Gina Tricot och bestämde mig för att ta mig dit för att kika. Mycket riktigt hade jag inga som helst problem att göra av med fyrahundra spänn. En tröja och ett par byxor blev det. Färgglada sådana. Dagens klipp ;)

Försökte hitta kläder till mammsen också, som hon skall ha på sig på dopet på Söndag, men där gick vi bet. Kjolen hon fastnade för satt tydligen som ett korvskinn (jag kan inte uttala mig för jag var inte med i provrummet o fick se) så den åkte tillbaks på hyllan snabbt som ögat. Synd, för den såg riktigt fräsch ut! Om det är något mamma är bra på så är det att klä sig snyggt. Det där fixar hon bra mycket bättre än vad jag gör. Dock var det jag som hittade kläder till på söndag och inte hon. Jag som inte ens var ute efter några ;) det blev en lång kjol och en fin t-shirt med lite krus på. Blir nog bra. Annars får jag väl rota fram nåt ur garderoben.

Hundarna har varit lite rastlösa idag. Eller ja, lite och lite.. Lukas har varit helt galen om vi skall vara helt ärliga. Nästan så jag börjar oroa mig för att grannarna skall bli störda. Har noterat att de varit hemma mycket den här veckan. Lite extra stressande alltså.

Magen har inte varit bra idag. Tokjäst och sugit mest hela dagen och efter lunch blev den knappast bättre. En fika senare o den var inte bättre efter det heller..  det trodde jag väl i och för sig inte heller men man hade ju hoppats att den i alla fall skulle balla ur såpass att nåt drastiskt hände. Not.

Doppresenten jag fixat till kusinen för ett tag sedan var äntligen med posten idag. Tack och lov för det, jag började bli lite nervös att den inte skulle dyka upp i tid! Men det löste sig ju det med. Det gråter jag inte för!! Allt har sin tid? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar