onsdag 6 juni 2012

Bättre dag igår

Jämfört med dagen innan hade jag definitivt en bättre dag igår. Nog för att den började rätt jobbigt med en jäkla massa molvärk i magen (det var väl inte så konstigt efter den kvällen och natten?) men den rättade faktiskt till sig till det bättre under dagen. Tack och lov för det! 

Hade en trevlig fika med min gamla barndomsvän och hennes blivande make och lillan skötte sig exemplariskt. Sov större delen av tiden med andra ord och sa inte många pip - förrän det var dags för mat igen och tuttarna började läcka. Pinsamt värre med tanke på att min vän upptäckte detta ungefär samtidigt som jag insåg att det rann igenom t-shirten. Lämpligt nog hade jag ju slut på inlägg också och hade bestämt att inte köpa några fler då jag anser att dessa är ganska knöliga och otympliga. Syns ju igenom t-shirten dessutom. Nåja, inte mycket att göra blev som det blev helt enkelt!! 

Lillan skötte sig bra även resten av dagen men på kvällen kinkade hon till igen (som föregående tre dagar) och ville inte komma till ro. Var vaken mellan fem och elva och var ganska gnällig dessutom. Bestämde sig för att äta igen redan vid halv tolv och ville inte komma till ro efter det heller. Var ganska besvärligt att få henne att somna trots att hon fick ligga på mitt bröst, men det gick tillslut..  tack för det! 

Vaknade tidigt imorse, redan vid halv fem då hon bestämde att det var dags för mat igen. Bara att gilla läget! Ingen idé att lägga sig igen ansåg jag så det blev en tidig promenad med vovvarna för att hinna ut med dem innan maken begav sig av till jobbet. Trött? JA! Får se hur den här dagen slutar.. 

Magen är fortfarande inte sig själv, väldigt orolig och ändtarmen värker.. men nu har jag telefontid med min läkare på Kungälv imorgon så jag får väl ta o fråga honom om de kan göra MR eller något igen för att se vad som gått snett den här gången. Tvivlar dock på att jag får någon.. har ju fått bekosta själv när jag velat göra något som kostar pengar och anses vara onödigt inom västra götaland!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar