torsdag 14 juni 2012

Lycka finns trots allt

Känner ibland att jag gnäller ganska friskt här på bloggen. Gillar inte att gnälla, det är egentligen det värsta jag vet. Men detta är ju på sätt och vis min dagbok. Någonstans måste man få spyr ur sig allt det som sätter sig inombords? Det är ju liksom inte så att jag tvingar någon att läsa om det. Som så mycket annat här i livet är det helt frivilligt. Ändå känner jag mig som en gnällfia emellanåt. No like!

Hur som haver. Det är inte alltid så lätt att hålla humöret på topp när kroppen mår fan. Jag gör trots allt så gott jag kan. Dagen har till exempel varit lite bättre än jag kanske hade vågat hoppats imorse. Fick ur mig en del som satt och värkte vilket självfallet bäddade för en bättre förmiddag. Bytte en resulax mot en extra relaxit och idag verkar det som det var det som var the shit.

Kom mig iväg och fick handlat såhär innan det är dags att bege sig till stockholm igen. Vill inte stå med kylen o frysen tom när vi kommer hem igen och behöva besöka mataffären det första vi gör. Skönt att ha lite att ta av utan den persen så att säga. Det kommer vara mer än tillräckligt med de långa resorna.. jag fasar redan för dem. De brukar sällan funka bra ihop med min trasiga tarm. Men men, det är ju i ett gott syfte vi gör dem och förhoppningsvis skall de en dag leda till något bra! Dessutom får vi träffa släkten i sörmland och den biten hade jag inte gärna varit utan! Två flugor i en smäll kan man lätt säga :)

Lillan har varit lite ledsen även idag. Haft det jobbigt med magen, men däremellan har hon faktiskt lett en hel del. Bara en sån sak! Ett leende från henne är guld värt! Lycka. Den finns. Man måste bara se sig om lite grann för att finna den. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar