fredag 8 juni 2012

Kramp...

Den här dagen har inte heller startat speciellt bra. Nog för att maken jobbar hemifrån dagen till ära (det är ju fredag?!) men så är det ju så också. Han jobbar hemifrån. Det innebär att vi måste försöka vara lite tystare än vanligt. Bröta lite mindre. Lättare sagt än gjort när man har en liten och två vovvar som tävlar om vem som väsnas mest? Ju mer o högre desto bättre.. ?

Magen har inte varit bra idag. Det började väl redan igår egentligen med det där hemska suget som inte ville försvinna. Värksuget som sitter långt uppe till vänster, nånstans runt trakten kring magsäcken (fast jag tror det är nedåtgående tjocktarmen som spökar, kröken där vill säga). Massa luft som samlats och krampen i ändtarmen gör att den vägrar lämna kroppen. Den o allt annat som skall igenom. Relaxit funkade inte alls imorse, det bådar aldrig gott. När det börjar sådär kan det bara bli.. sämre? Tre resulax senare är krampen värre, suget i magen stort och magen rund som en boll. Summa summarum: inte så mycket har hänt. Visst, lite har jag klämt ur mig men det är skrattretande lite och så mycket mer som skulle behöva lämna denna arma kropp för att jag skall kunna känna mig fit for fight. Vad ska jag säga, det är fredag..  lillan har dessutom varit ganska kinkig och att ha en liten i babybjörn som trycker på magen när man försöker få ordning på den är ju inte direkt optimalt.

Till nåt lite mer positivt. Fick mitt första paket (eller jag o jag, lillan såklart!) från Goboken igår. Bestämde mig för att gå på den lotten.. eller niten.. och testa. Än så länge glatt överraskad. Nästa gång skall det bli vaggvisor. Det ser jag fram emot för jag är usel på dem Kan en massa halva såna men hela? Det vore roligt att kunna avsluta dem ocskå :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar