söndag 3 juni 2012

Kraftlös

Känner mig ganska trött idag. En lögn. Mycket trött. Satt uppe (sent?) igår o kollade in repris av let's dance. Har gillat den här omgången, eftersom jag tyckt att det varit ganska många bra talanger med i år..  för att inte nämna de två finalisterna.. jises, det suger o drar i danstarmen det måste jag erkänna!! Vill, vill vill! Jag älskade trots allt våra buggkurser o även valsen var en sån där liten kick. Bra motion o samtidigt väldigt, väldigt kul! Ett bra sätt att träna tillsammans utan att behöva dra på sig tightsen o svettas på ett gym.

Sent för mig innebar ungefär halv elva.. kanske inte så sent i någon annans värld, men vi har ju redan konstaterat att jag gått o blivit pensionär!

Olivia bestämde sig för att vakna tre gånger inatt o i kombination med halvtimmen längre som jag satt uppe i går blev det där första uppvaket vid ett ett uppvak för mycket. I alla fall för att vara energisk idag. Känner mig totalt färdig. Men men, det är bara att bita ihop o glömma bort.. eller hur det nu var? Skönt att vi inte har nåt avancerat inplanerat idag i alla fall.

Skall bara handla och promenera vovvar. Hade tänkt klippa dem men tvivlar på att jag orkar med det idag. Magen är åt skogen idag så det sätter en del käppar i hjulet för mig. Det i kombination med denna enorma trötthet. Men men, det kanske ger sig under dagen.. den som lever får se?

Min äldsta bebis, en hårig sån - TUFFE 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar