tisdag 26 juni 2012

Gasigt och uppkört

Dagen fortsätter på samma vis som övriga dagar denna veckan. Inte bra med andra ord. Utgångsläget kunde varit bra mycket bättre. Magen har definitivt gått back på sistone. Tillbaks till situation odräglig med andra ord. Tur man har en liten att fokusera på och glädjas åt mellan varven! För att inte glömma en fin make och två vildbasar till hundar som håller fokus på annat håll.

Min läkare från kungälv ringde idag, tack och lov, och även om han inte kunde tillföra så mycket den här gången heller var det ändå ett bra samtal. Jag är tydligen ett väldigt svårt fall..  o ändå stöter jag på dem som jag anser vara i samma klass eller värre än jag. Om man får uttrycka sig så? Men enligt mina läkare har jag en mycket komplicerad åkomma och tja, det är väl bara att le och hålla med. Gråta gör man ju så ofta ändå. Även om det hänt betydligt mer sällan på sistone. Jag får tacka min fina familj för det!

Skall ut och käka med makens jobb idag är tanken, men får se om jag tar mig iväg. Mår inge vidare och de senaste dagarna har varit en smärre pers. Lillan är dessutom kass i magen och har inte gjort numero två sen i söndags em. Börjar oroa mig för den biten också.. först oroar man sig för att hon skiter för mycket och för ofta sen för att det blir för sällan och för lite.. denna oro.. kan ta knäcken på vem som helst. Men jag försöker hålla andan uppe ! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar