fredag 30 december 2011

Tofulunch och indisk middag

Det har varit en rätt lugn idag idag. Magen var rätt ok nån timme på förmiddagen, dessvärre höll den inte hela hundpromenaden som jag hade hoppats - men man får vara glad för det lilla? Käkade en god lunch bestående av wokad mandel/sesampanerad tofu o grönsaker o en god sallad samt ett par bitar mörk choklad efter det. Ikväll blir det hemlagat indiskt. Vindaloo med naanbröd o ris hade jag tänkt mig. Fick ett sånt där sjukt sug när jag kollade på Gordon Ramsay's best häromdagen o de tävlande bestod av två indiska restauranger i England. Jag är ingen fan av engelsk matkultur (den inhemska) men indiskt är de riiiiktigt grymma på, det måste jag erkänna! Har aldrig ätit så god indisk mat som i England (om man bortser från själva indien då vill säga, för det slår dom inte enligt min åsikt).

Hur som helst.. fick ÄNTLIGEN klippt Lukas inför nyår. En pers varje gång. Tredje gången gillt. Maskinen, eller bladen, börjar bli slöa igen så det är väl bara till att skicka in dem på slipning.. Tuffe har jag lite kvar på ännu han är inte villig att släppa mig på framtassarna/frambenen ännu. Det krävs en del psykologi för att fixa det där o inte vända honom helt emot sig!!

Just nu är magen jävlig o bråkig. Tagit en relaxit o hoppas på det bästa. Sitter o trampar som vanligt o glädjs åt väderrapporten inför morgondagen! Minusgrader o sol, jag hoppas det håller.. bara snön som saknas!

Bjuder på en fin röd blomma från Guadeloupe. Till o med regndropparna var vackra där! 

Sen har jag väl bara en sak o be om inför nyår o det är så få smällare som möjligt, med tanke på alla rädda djur.. inte minst mina kära små vovvar.. blir helt vettskrämda av detta trams. Så onödigt! Varför liksom..  nyårslöften skippar jag. Kan ändå inte hålla dem. Ska jag avlägga löften blir det vilken annan dag som helst men nyårslöften är dömda att misslyckas! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar