tisdag 20 december 2011

Honung och yoghurtmask

Mår lika risigt idag som igår. Det var verkligen inte någon bra dag igår! Usch säger jag bara. Inte hunnit hämta mig från flygresan innan persen med dunderförkylning slår till. Nu har maken dessutom börjat snörvla också. Fantastiskt. Lär bli en sjuk jul hemma för oss om inget drastiskt sker. Länge sedan jag var så här dassig rent allmänt. Magen ger mig dessutom ingen ro utan fortsätter bråka i sin fulla glans (eller vad man nu skall kalla den?)

Försökte kika på nån film igår. Sas bjöd på en gratisfilm på nätet när vi flög från Stockholm till Göteborg. Kass film som jag inte orkade kika på för ögonen höll på att sprängas sönder. Nåja, det kändes så i alla fall. Lika vrölförkyld idag som igår. Revbenen värker av all hosta, näsan blöder o är helt sårig.. ögonen ser ut som hej kom o hjälp mig o jag känner mig allmänt dassig hela jag. Magen spränger o värker.. underbart :(

Skall dessutom till Östra idag för ett besök på Specialistmödravården. Om de tyckt att jag sett fräsch ut innan lär de omvärdera det idag!! Är det inte det minsta sugen på att sätta mig i bilen faktiskt. .inte ens frukosten smakade idag.. har dessutom börjat må illa av att ligga på rygg på min bräda. Vet inte om det har att göra med att bukmuskulaturen håller på att dela sig för att bebis ska få bättre plats (något jag fasat för eftersom jag insett att detta kommer ske förr eller senare, något läkarna glatt nonchalerat) eller om det hör ihop med den allmäna hälsostatusen (=kass för tillfället). Det återstår att se..

Hyn har tappat sin fina Guadeloupeglans och har återfått sin vintertrötta glåmighet o spricker lite varstans.. mjukcreme verkar inte hjälpa ett piss för tillfället.. kanske dags att blanda till en "hemmamask" av honung och yoghurt? Har gjort susen förr.. svalkar skönt om inte annat och doftar otroligt gott :) jobbigt bara när det klibbar i håret. Men men, det finns värre saker!

Försöker kurera min förkylning med starkt ingefärs o citronte med honung i. Går sådär än så länge. Magen tycker nog det blir lite för mycket. Den protesterar rejält iaf. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar