tisdag 6 december 2011

Krabba - not my kind of shit!

Gårdagens middag på Langley Hotellet Fort Royal var ingen hit. Inte alls faktiskt. Såg fram emot en god middag och hoppades på nån god fiskrätt - tji fick jag. Inte nog med att magen var i tokupplösningstillstånd redan innan middagen den blev inte bättre av att inse att kvällens middag bestod av inte mindre än Krabba i nån kladdig sås :-/ med bönor och ris :-/ mao blev det en väldig massa ris, bröd och andra snabba kolhydrater vilket min mage inte alls är speciellt förtjust i. Sammanfattningsvis har det blivit på tok för mycket bröd och socker på den här resan. Bukfylla, ja, det kan man lugnt säga men magklister är väl ett bättre sätt att beskriva denna föda. Längtar efter en god, härligt tillagad fiskrätt med creolsk touch. Än så länge håller restaurangen inte måttet på den fronten.

Maten är ok, oftast, jag ska inte säga annat men samma fisk tillredd på ett tafatt vis tre till fyra dagar i rad och sen en märklig rätt av krabba.. det håller inte riktigt. Dessa skumma blandningar kan man också ifrågasätta men men, det är ju mat i alla fall. Magen körde dock ihop sig rejält även efter gårdagens middag så det blev cirolaxal droppar igår kväll. Nu kör magen som en jäkla torktumlare och frukosten var väl inte direkt jätteliten heller. Buffé är farligt när man tycker om god mat!!

Regnet har hittils lämnat oss ifred idag och jag hoppas det håller sig borta några timmar till och ger utrymmer för lite sol. Behöver det känns det som. Om möjligt blekare nu än när vi kom hit :-/ men men, något bad måste det allt bli idag och sen förhoppningsvis en eftermiddag utan störtskurar. Får väl ta en tripp till chokladparadiset igen om vädret envisas med att motarbeta oss igen...  ser dock fram emot att få plaska omkring i det turkosblå vattnet igen och låta magen vila.. vara sådär härligt yngdlös som den bara kan vara i varmt västindiskt härligt vatten 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar