torsdag 22 december 2011

Fler relaxit

Ännu en jobbig natt har tagit slut. Denna natten var fylld med magvärk, hostande o annat elände. Käkade räkor igår (de hade bra pris i fiskbilen så vi bestämde oss för att slå till, så här innan jul) o det blev nog för mycket för en bråkande mage att ta hand om. Slog bakut direkt o spände upp som bara fan. Vägrade ge sig under resten av kvällen o det var inte mycket annat att göra än att försöka med fler relaxit, kraftig magmassage o ett nytt försök med sömntabletterna (som för övrigt inte hjälpte den här gången heller..) Magen vägrade dock ge sig oavsett så natten var ännu en pers.

När jag gick upp imorse var magen lika tokspänd som tidigare och värkte som as. Många tunga ord här, men de kommer i alla fall från hjärtat och beskriver på bästa sätt hur jag faktiskt mår. Skit. Jag hoppas det ska ge med sig något under dagen då det känns som det satt sig i lungorna men jag tvivlar väl på att det ger med sig så fort när det gått så här långt. Försökte få en tid på vårdcentralen (men till vilken nytta?) imorse men det var ju lönlöst som vanligt. Känns som det där stället har passerat sitt bäst före datum i förtid. Sällan de har en tid när man ringer - om man inte är beredd att åka ner o sätta sig där vid nio på kvällen?! Resten går på drop in, och hur kul är det att sitta o stirra in i en vägg bland massa andra sjuklingar timme efter timme för att sen få träffa en uberstressad läkare som inte ens har vett nog att ta reda på vad man lider av?! Nu pratar jag av tidigare erfarenhet och tyvärr vet jag ju att det är många som upplevt samma sak som jag. Man får springa där tre gånger innan de prickar rätt diagnos o ger en rätt behandling. Känns ganska meningslöst. Gör om gör rätt?

Så till magen igen då.. tokstrejkar som övriga dagar, vilket lett till att förrådet (som var ganska välfyllt) med relaxit sinat rejält. Snart dax att bege sig till apoteket för att skaffa fler med andra ord.. urk. Inget jag ser fram emot. Apotek o läkare är något jag försöker hålla mig borta från så länge jag bara kan. Jag springer där i alla fall inte i onödan. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar