fredag 30 december 2011

Årets sista dag.. eller ja, nästan

Det är alltså den sista dagen på året idag - innan nyårsafton vill säga. Har äntligen blivit klar med min dessert! Nåja, alla lagren till desserten.. jag hoppas den blir lika bra som den ser ut! Har inte smakat ännu (det vore skam att smaka på nyårsdesserten innan det är dags för alla att prova!) men den verkar lovande som sagt. Problemet blir att pussla ihop allt imorgon men det får gå som det går. I värsta fall blir det röra av alltihop men å andra sidan det blir det i magen också.

På tal om magen då... igår fick jag lite mer ordning på den efter mina relaxit omgångar på eftermiddagen. Jises vad de fick med sig mycket o JISES vilken lättnad det var i en värkande tarm. Som natt o dag. Dessvärre var lyckan (även denna gång) kortvarig och smärtan som tidigare bestått av en överfull tarm ersattes av en luftfylld sådan.. som dessutom inte ville ge med sig utan bråkade hela natten lång. Inte mycket till sömn med andra ord. Dessutom blev Tuffe dassig i magen mitt i natten vilket innebar att jag fick skicka ut maken (som sussade sött) på en kortpromenad med honom då min egen mage inte riktigt pallade detta nattliga äventyr. Mäkta glad var han.. NOT! Men Tuffe lugnade sig i alla fall och resten av natten blev lugn på den fronten.

Magen imorse var ungefär som väntat efter natten. Nu har jag återigen lyckats tömma ur tarmen med hjälp av en jävla massa (ursäkta språket!) relaxit, bräda o cykel.. jag hoppas på nån timme utan tokvärk så jag hinner gå med hundarna i alla fall innan det sätter igång igen. Vore en skön avslutning på året! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar