söndag 18 december 2011

Fjärde advent

Är det idag. Det har vi firat. Eller ja, firat och firat. Vi har fikat - men det är väl ungefär samma sak, eller? Man får passa på när tillfället bjuds. Har man frysen full med lussekatter, pepparkaksmuffins, varm choklad på spisen.. vad ska man annat göra än glufsa i sig med god aptit och utan tillstymmelse till dåligt samvete? Lunch, vadå? När man kan fika ,)

Idag har inte varit den nyttigaste dagen. Mycket pepparkakskryddor och mycket choklad, men det hör väl julen till på något vis. O den står ju snart för dörren. Har mått fan hela dagen, febrig och känner mig alltmänt dassig. Magen var något lite bättre imorse efter behandling med cirolaxal, relaxit och resulax samt min kära bräda (vadå kära förresten??) men nu kör den som fan igen. Det var väl bara att vänta. Jag är glad för den lilla frist jag fick under förmiddagen. Hade nog med allt annat ändå.

Kört en avtorkning av lägenheten, välbehövligt efter två veckors vila från trasan... det syns kan man säga!! Tvättkorgen är snart (äntligen!) tom på restvätt - det tog bara cirka sju maskiner för att lösa bekymret URK. Men det känns skönt att ha det avklarat. Ikväll blir det till att inviga saffranet vi köpte på Guadeloupe och se om det gör sig i en fiskgryta. Nåt ska man ju ha det till. :)

Lukas, pepparkakssugen??? ;)

Maken bakar pepparkakor igen.. andra omgången för i år. Undrar om det betyder att han tycker att jag måste ha fler för att jag inte är tillräckligt snäll eller om han själv känner att han behöver dem för att bli snällare? Jag vet inte.. men jag tycker han är rätt snäll som det är vare sig med eller utan pepparkakor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar