tisdag 20 december 2011

Specialistmödravården

Var på Östra idag på specialistmödravården igen. Inget revolutionerande besök den här gången heller, men läkaren var åtminstone lite mindre stressad. Alltid något att hänga i granen! Fick mest bekräftat vilka mediciner jag ska fortsätta med o inte samt lite info kring det planerat kommande snittet. Inte mycket mer än så.. mer info vid nästa besök - om två månader?! Jag o maken satt mest o snörvlade o hostade sönder lungorna. Ändå tyckte läkaren jag såg pigg ut? Man kan undra när han senast var hos optikern. Ser jag pigg ut idag då kan jag lika gärna vara född till man!!

För övrigt fortsätter magbråkeriet, förkylningen och allt annat i samma takt som det hittils har gjort. Det vill säga ingen större förändring. Funderar på att testa de där sömntabletterna jag fått ikväll... en natts sömn sen vi kom hem i torsdags är på tok för lite.. det börjar känns rejält i kroppen (o knoppen!)

Skall mumsa på några hembakta pepparkakor (maken är bra på att baka tack o lov!) o försöka bli lite snäll(are) till jul. Jag har ju inte så många dagar på mig. Har jag tur lyckas jag skrämma iväg några bacillusker på köpet! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar