måndag 19 december 2011

Chokladsvullar

Känner mig ordentligt hängig idag. Fick, trots sjukdom, besök av min kära mamma som kom hit med lite cajunfiskgryta att dela med sig av. KÄRLEK! Hade själv tagit fram några fiskfiléer ur frysen som jag tänkt slänga ihop till en saffransgryta, men nu slapp jag ju det.. tack mamma :) Hennes gryta smakade dessutom gudomligt... men när gör mammas mat inte det???
tar
Har inte direkt blivit något bättre idag. Tvärtom. Ögonen svider, värker, gör ont.. näsan likaså, halsen rosslar, trögt att andas, feber.. känner mig inte fit nånstans. Magen bråkar självfallet som vanligt. Inte det minsta mindre. Ibland tycker man att man kunde få en break när kroppen är upptagen med att vara sjuk på annat håll? Tydligen inte. Fick i alla fall en skön promenad med hundarna idag, lite småkallt men det var gott att bara komma ut i friska luften en stund..

Testat nässköljning idag. FY FAN! Det står att det är "enkelt, komfortabelt och säkert" att utföra. My arse! Enkelt och säkert, jo det kan jag hålla med om men komfortabelt? ICKE! Kändes som att dra in syra i näsan och sen spruta ut det genom den andra borren.. skallen höll på att sprängas i bitar kändes det som.. :( dessutom rann ögonen som ett såll under hela behandlingen. Provade köra upp lite silver på slutet och hoppas det ska göra nån nytta, men än så länge lika bomtätt som innan jag spolade. URK.

Fikat lussekatter och svullat choklad under eftermiddagen. Det får man göra när man är sjuk sägs det? Nu är den goda chokladen från Guadeloupeflygplatsen dessutom slut. Illa. Det är nog inte bara bebis som gör att magen växer är jag rädd ;) Om man är vad man äter blir jag väl en stor chokladkaka när bebis är ute!!

En favoritplats på Guadeloupe, Maison Du Cacao (gissa vad det betyder ;))



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar