fredag 23 december 2011

Ordentligt trött - vart är julkänslan??

Inatt sov jag faktiskt en del (yihoo!) utan hjälp av vare sig sömntabletter eller andra piller. Inte för att det blev en hel natt, långt ifrån, men när senast sov jag en hel natt hemma liksom? Ok, dagen efter vår resa när jag låg däckad i tolv timmar för att sen inte sova en timme på flera nätter.. men i vanliga fall menar jag.

Magen är åt skogen o börjar bli riktigt påfrestande tillsammans med denna förbannade hosta som inte vill släppa greppet om mig. Satt sig rejält på andningen o jag som normalt har förvånansvärt mkt energi med tanke på mina tarmbekymmer har varit helt däckad i snart en vecka. Orkar ingenting känns det som. Jo, knapra julgodis o choklad vilket knappast gör saken bättre! Bebis protesterar för maten får inte plats o magen skjutsar upp skiten i halsen igen. Ingen bra kombination precis. Läcker magsyra så det står härliga till. Tredje relaxiten idag har i alla fall spolat med en hel del brunfärgat vatten (överdoserade oxyflush rejält innan jag la mig igår) så lite av vätsketrycket har i alla fall släppt tillfälligt. Det är skönt!! Men jag förmodar att underbart är kort även i det här fallet, vågar i alla fall inte tro något annat.

Har bestämt oss för att vara lite pensionärer ikväll då julstämningen är allt annat än närvarande i detta hem för tillfället. Inga rutiner är som de ska o inga av de traditioner vi normalt bruka anamma har vi anammat i år. Alltså gör vi nåt helt omvänt o kör uppesittarkväll (frågan är bara hur länge vi orkar va uppe ;)) med mammsen istället. Blir lite plockmat o julgodis o sen kör vi julafton hos henne imorgon. Skall ner o fixa sista julklapparna idag, aldrig varit så sen i planeringen vad gäller jul..  inte likt mig. Kan jag skylla på att jag tappade greppet om tid o rum när vi var på Guadeloupe? Gud vad jag längtar tillbaks dit... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar