måndag 26 december 2011

Snipp snapp snut (så var denna julen nästan slut)

Tiden springer som vanligt. Den här helgen har runnit iväg den med. Vet inte vart tiden tar vägen men springer gör den o ifrån mig, ja! Kan inte fatta att det är nytt år om mindre än en vecka... eller kanske kan jag det. Kläderna spänner onelkligen mer än vanligt, det brukar ju vara tecken på att julen stått för dörren för de flesta av oss (med dålig karaktär!) Dock tror jag mer det handlar om vad man gör åt resten av året än vad man gör mellan jul o nyår...

Har haft världens halsbränna sista dagarna, sen i fredags närmare bestämt. Med vanlig traditionell jullmat skulle jag inte ha problem att förstå det men julmat har jag bara ätit en dag o inte heller den vanliga saliga blandningen av sådan.. har hållt mig till mina hemlagade favoriter o en massa godis.. jo, det har blivit på tok för mycket choklad o mammas hembakta kladdkaka, men dessa är också de största synder jag gjort. Ingen sprit, inget vin, ingen snaps.. inte massa kryddstarkt, pepparkakor i måttlig mängd... inte för mycket konstiga kombinationer men ÄNDÅ har magen inte varit på min sida.

Dock har det värkmässigt gått bättre än förväntat, jag har levt på mina relaxit o mina oxyflush som jag överdoserat så det stått härliga till... utan dem.. hade jag legat pall nu. Julen har, trots sjukdomar och relativt lite folk (det blev ju bara jag mamma o maken samt två vilda hundar) varit bra o mysig. Så mysig den skulle kunna vara efter förutsättningarna som rått. Var länge sen jag var så allmänt slut i hela kroppen. Är fortfarande inte frisk från denna satans dunderförkylning som bestämt sig för att greppa hela min kropp.

Kikade på en gammal videofilm från barndomen igår.. nostalgi! Idag blir det till att bege sig hem o återgå till de "fantastiskt" vanliga rutinerna igen o börja fundera ut dessert till nyår.. jobba på magformen till dess också.. försöka hålla mig till normal mat i mellandagarna o inte spåra ur alltför mycket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar