lördag 31 december 2011

Slutet gott allting.. gott?

Då var den alltså här, årets sista dag. Solen lyser och morgonen har varit klar o skön. Magen är däremot inte på min sida. Som vanligt? Blev värre efter gårdagens indiska middag (fan säger jag!) trots att det faktiskt inte kändes så från början... satte igång strax före läggdax då magen bestämde sig för att låta bli att pumpa ner tarmen o kasta upp den i halsen istället. Vägrade ge sig.. så det blev en jobbig kväll o natt sammanfattningsvis..  vet inte om det var kryddorna eller kryddorna i kombination med för stor mängd mat som magen inte fixade men något var det. Fasar lite för all mat ikväll (det blir ju klassisk trerätters då det är nyår) men det är väl bara o bita i hop o hoppas på det bästa! Jag ser trots allt fram emot kvällen, nyår är nåt speciellt (hur sjukt det än må vara) man får klä upp sig o känna sig lite fin och det finns en sorts förväntan där... o så all god mat då, även om den ställer till det i en trasig tarm!!

Har börjat morgonen med en mysig nyårsfrukost som slutade här på cykeln med massa relaxit (även det som vanligt) med skillnaden mot igår att relaxiten inte vill ge tarmen ett bra startläge idag.. det sitter där det sitter o den har fastnat mellan slemhinnelagren igen.. INTE BRA! Tuffe har fått i sig lite mat, tack o lov, misstänker att det kommer bli svårt att få i honom några större mängder senare idag då alla fyrverkerier sätter igång. Hatar dem! Ja, mest för att de skadar vovvarna då.. han har fått zylkene i förebyggande syfte, men det brukar hjälpa sisådär ärligt talat... :-/

Skall strax bege oss av till mamma för att ta en promenad i det fina vädret innan det är dax att dra på sig festblåsan (nån gång ska man få användning för den!) o förbereda kvällens gourmetmiddag!!

Får passa på att önska alla mina läsare, speciellt ni som lider och fortsätter att kämpa på ett riktigt gott nytt år!   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar