fredag 16 december 2011

Hemma igen

Så var man alltså hemma igen. I ett regnigt, råkallt Sverige - långt ifrån en underbara värme man vant sig vid de sista dagarna och långt ifrån den härliga känsla man fick genom att starta dagen efter frukost med en lång simtur i badkarsvarmt vatten. Underverk för en värkande mage! Sån befrielse.. men.. inte längre :( Underbart är kort sägs det även om definitionen av "kort" varierar. I det här fallet handlade det om ca fem dagar på två hela veckor i västindien som magen mådde relativt bra under dagen när jag kunde plaska omkring i vattnet. Mindre bra de dagar vi spenderade i bilen, men ändå över förväntan eftersom jag fick badat åtminstone någon gång under de flesta av de här dagarna och det blev många promenader över stock och sten. Magen gillar när det guppar naturligt ,)

Bebisen har gjort sig väl tillkänna under de här veckorna också. Den gillar inte när jag sitter hoptryckt, det är ett som är säkert och inte när jag är för stilla. Då kickar den järnet- som en uppmaning om att jag skall upp o röra på mig. Dessvärre har jag inte lyckats dressera den att kicka på rätt ställen än.. det är snarare tvärtom.. den kickar på helt fel ställen och vid helt fel tillfällen. Men men, man kan inte få allt? I sinom tid så... ;)

Flygresan hem igår var en pers utan desslike. Skall återkomma till det senare. Sviterna från den kvarstår idag. Som ett brev på posten eller en rak höger, även det beroende på hur man väljer att se på saken! Återkommer med bilder och mer förklaring från resan när jag landat lite mer i mig själv. Så mycket som måste tas tag i när man varit borta i två veckor..  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar