torsdag 22 december 2011

Sjukbesök helt i onödan

Vet inte varför jag var så dum att jag bestämde mig för att sätta mig på läkarstation (vårdcentralen) idag. 3 timmars väntetid på Drop In och inga bokningsbara tider.. som dömt att misslyckas. Bestämde oss dock för att boka tid (både jag o maken) o begav oss ut på promenad med hundarna för att döda lite av väntetiden. Ok, en timme gick ganska fort men vi kom in först 40 minuter efter det.. o då fick vi sitta på ett rum o vänta på läkaren ytterligare en kvart. När han väl kom, vad gjorde han? Inte mycket. Kollade halsen, tog ingen sänka på mig men på min make gjorde han det, lyssnade lite på lungorna (enbart på ryggen) o sen skrev han ut hostmedicin.. nu känns hostan värre än tidigare, slemmet sitter i lungorna o vill inte lossna.. o hostmedicinen har jag inte sett åt ännu.. kör med ingefära o honung så länge så får vi se. Känns inte som morfinpreparat är lösningen på en slemmig hosta som vägrar komma upp??

Nej, är återigen besviken över att de inte ens kollade halsprov eller tog näsprov, inte tog nån sänka.. har på känn att vi hamnar där igen inom några dar om detta inte ger sig o då skulle det inte förvåna mig om skiten faktiskt utvecklats till lunginflammation.. det vore inte första gången de missar där nere.. urk. Hela dagen gick till det där besöket o magen mår som den förtjänar efter alla dessa timmars stillasittande.. inte bra med andra ord!

Hundarna har fått ännu en tråkig dag men mina juliga kycklingfärsbullar blev i alla fall långt över förväntan när jag väl fick testat dem då vi kom hem från denna läkarpers. Man vet att man blir förbannad, ändå går man dit.. varför??? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar