torsdag 29 december 2011

Skitväder o magbubbel

Den har dagen har gått i blåstens och regnets tecken - återigen. Att man inte blåser bort när man går ut är ett rent under. Jag fattar inte vad som hänt med vädret? Just nu önskar jag faktiskt det var snö ute. Allt annat än det här pissvädret välkomnas varmt! Att släpa ut två motsträviga hundar i den här skiten är faktiskt inte roligt nånstans. Hur man än vänder o vrider på det. Man kommer ut, ok det gör man.. men ibland undrar jag om det är bra? Nu när jag är vrålförkyld har det känts som det sista jag borde göra, men men kanske skrämmer det bort bakterierna på nåt sätt?

Magen har varit tokjäsig även idag även om jag lyckats få ur mig en hel del skit. Om vi är raka på sak så att säga och det är vi ju. Eller jag i alla fall. Skit är inget som bekommer mig längre. Det är liksom en del av vardagen. Det är snarare så att man avundas hundarnas stora rejäla fina högar som kommer på beställning när man tar ut dem på promenad. Tänk om man hade det så?! Vilken lycka det vore!!

Idag gjorde jag lite thai-inspirerat stekt ris med grönsaker o massa ingefära o andra färska örter till lunch. Gott! Dessvärre verkade biffarna jag hade till (färdigköpta från go green, nån thaimvariant o nån indisk variant) reta magen rejält den braka loss direkt. Faaaan.. tröstade mig med en strut.. tofuline.. vet inte hur bra det var men gott smakade den. En relaxit senare lossnade ännu mer värkande gojja o nu är det snart dax att ta kvällens (eller är det eftermiddagens?) sista..  jag hoppas den gör vad den ska så jag får en lugn kväll ikväll.

Bottnarna till nyårsdesserten ser verkligen smarriga ut (doftar ljuvligt gör de också!) nu är det bara resten kvar.. det tar jag tag i imorgon :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar