söndag 4 december 2011

Magknip så in i h-e

Igår var lite av en smärre pers. Kvällen framförallt. Åt faktiskt mindre på buffén är tidigare kvällar trots att maten var väldigt god. Hade lovat mig själv att vara snällare mot magen. Dock hjälpte det inte något vidare. Värken som kom efter första tuggan var värre än någon av de andra kvällarna och det var bara att bege sig hem till bungalowen vid åtta och lägga sig raklång i sängen. Maken hjälpte till att knåda en otroligt uppspänd och värkande mage till or.. blev lite bättre men långt ifrån bra. Gav sig inte en millimeter. Nu talar jag om värken.

Beslutade mig för att stoppa i mig två dulcolax tabletter för att förhoppningsvis få ett bättre utgångsläge idag.. med tanke på att prognosen ändå lovade regn. Sagt o gjort. Vid tio över åtta stoppade jag i mig två piller. Ångest! Vet ju hur ont jag hade innan vi begav oss av när jag sist använde mig av detta rävgift.. men vet ju också att magen kändes bättre efter när det fanns lite plats för organ och sånt där.

Tog många timmar innan skiten började verka.. 6-12 säger de på förpackningen, och tidigare tog det inte ens sex timmar.. men inatt var det annorlunda. Nog för att kramperna kom men skiten satte inte igång förrän nu på morgonkvisten. Kom en hel del men magen är inte lugn än. Skall ta oss iväg på en liten utflykt (igen) och hoppas att dagen skall bli så bra den nu kan bli under de här förutsättningarna..

Kanske följer en uppdatering ikväll, kanske inte..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar