tisdag 1 januari 2013

God fortsättning på det nya året

Ja, det är väl inte annat än att önska alla ett gott nytt år i efterskott och en god fortsättning på det nya året - som jag personligen rent magmässigt hoppas blir betydligt bättre än det magmässigt katastrofala 2012. Ännu ett år att bocka av i kalendern. Mycket fint hände 2012, det skall jag inte sticka under stol med. Fick mitt livs bästa present och det är jag obetalbart tacksam för. Min lilla docka kom till världen och jag skulle inte vilja byta bort året för något i världen av just den anledningen.

Vad gäller nyårsafton igår så började det med smärre katastrof. Magen åt skogen, lillan på grinhumör (ja, värre än nånsin!) och ett schema som vi spräckte för länge sen. Åt fel hål så att säga.. låg så långt efter att jag skämdes. Shit happens.

När min svägerska och bror kom till oss för att förbereda lite och hjälpa till la lillan dessutom en härlig spya... allt bäddat för katastrof. Hon kinkade flera timmar under kvällen och gav ifrån sig gallskrik som skar i hjärtat på mig. Trots detta lyckades vi, jag o min kära make, tillslut få henne att somna (tack kära du för att du finns och för att du stöttar mig så mycket som du gör!) och kunde trots allt njuta av lite nyårsfirande vi med. Lite? Det slutade ju med en riktig sjujäkla nyårsfest och jag tror och hoppas att alla inblandade parter var nöjda med kvällen. Det var vi även om man önskar att man gått o lagt sig o tagit hand om sin kropp lite bättre...  man är alltid efterklok.. fast att man vet. Detta till trots och med ynka tre timmars sömn i bagaget tror jag faktiskt att jag hörde till de piggare att stiga upp imorse- tillsammans med en liten som varit på bra mycket bättre humör idag. Nu håller jag tummarna för att klockan fyra-femspyan uteblir idag! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar