onsdag 9 januari 2013

Back on levaxin

Ok, då är jag på banan igen. Hoppas jag i alla fall. Om jag är på banan rent praktiskt det vet jag inte ännu, men i teorin så... Har börjat knapra levaxin igen sedan min förra burk tog slut och jag plötsligt upptäckte att mina recept försvunnit från min apotekssida. Shit. Inte bra. Man skall inte lägga ner levaxin bara sådär. Det kan ställa till det - vilket jag förmodar att det gjort också. Moodswings, magen värre än nånsin, dessa vit/blå/gula händer o fötter utan att det egentligen varit speciellt kallt.. ja, allt det där. Kanske även de kramper jag fått i mellangärdet var o varannan dag senaste veckorna .HEMSKA kramper. De kommer helt oförutsägbart från ingenstans, de kommer antingen vid måltid eller utan att jag ätit alls.. de gör mig illamående och svimfärdig och när jag väl får dem att släppa så börjar hela magen skvalpa runt med vätska. Denna ger sig inte förrän nästkommande dag och det är där helvetet bryter löst igen.

Kramperna befinner sig i solar plexus och sprider sig liksom åt sidorna, lite som ett kors. Fast utan den nedre och övre delen så att säga ;-) Konstigt kors kanske, men den tvärsgående delen. Lite samma känsla som när jag fick akupunkturnålar i just solar plexus, fast då kom det ju ingen vätska som störde efter. Jag hoppas detta har att göra med ämnesomsättningen och att lite kemikalier (läs levaxin) kan rädda upp skiten. Tillfälligt om inte annat. Som de flesta som läst min blogg känner till är jag ingen fan av mediciner.. tvärtom. Men ibland är de liksom det där nödvändiga onda som behövs för att snabbt bryta en ond cirkel.

När det gäller hållbara resultat och en hälsa som går på rätt väg är jag inne på helt andra banor. Banor som tar betydligt längre tid. Det finns ju ingen quick fix när det gäller såna här saker. De vet de flesta som varit med om något liknande. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar