tisdag 8 januari 2013

Another nite

Det blev en lugnare natt natten som gick med. Tack o lov för det. Ett dygn till utan bröd som jäser i magen... dock inte utan gluten. Lillan fick smörgåsrån och knaprade glatt i sig av dem. Riskakor verkar inte heller skapa några problem, bortsett från när hon sätter för stora bitar i halsen då vill säga. Det där med att tugga har inte riktigt gått in än. Var sak har sin tid.

Nu undrar jag ju då om det trots allt ÄR så att det är brödet som ställt till det och i så fall varför? Rör det sig om allergi, överkänslighet eller helt enkelt bara att hon svalt för stora bitar vilket gjort det svårt för tarmen att bryta ner? Många teorier men fakta saknas ännu..  tänkte testa med bröd igen imorgon bara för att se.

Min  egen mage är åt skogen. Missat att mina relaxit tagit slut så jag ligger lite back om man säger så. Tack o lov att mamma bor nära och hade ett par hemma. Förhoppningsvis räddar de min morgon. Om inte..  har jag mig själv att skylla och en jävusldag framför mig. Värre än vanligt då vill säga. Jag hoppas inte det eftersom jag skall få besök om lite drygt en timme..  jag o lillan. Mammagruppen o bebisarna (eller ja, bebisar o bebisar de växer ju fort de små liven!) kommer hit o hälsar på. Trevligt! Nu hoppas jag bara att kakorna jag bakat går hem också..  försökte rädda den ena (som blev lite för torr) idag med en kräm på vit choklad. Kan inte äta den själv, men som tur var bakade jag ju två kakor och den andra utan vit chokladkrämen på blev lite kladdigare från början. Misstänker att den med krämen blir bättre men det är ju ingen skada skedd då det bara är jag som inte kan käka den :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar