fredag 11 januari 2013

Bakslag igen.. :(

Det var väl bara att vänta egentligen. Blev nog lite FÖR entusiastisk. När jag kom på att min toköverjävliga förvärrade mage och dåliga blodcirkulation kunde bero på att jag inte haft några levaxintabletter kvar hemma så blev jag nog lite övermodig. Tänkte att så fort jag får rättat till det där o börjar knapra kemikalierna igen så rättar det nog till sig .Tji fick jag. Hjärtklappningen och kallsvettningarna uteblev den här gången (tack o lov för det!) men magen gick käpprätt åt helvete. Ja, rakt på sak. Den blev bara ÄNNU sämre. Tokjäste (from hell!) och ville inte ge sig. Eftermiddagen och kvällen var ren o skär katastrof rent magmässigt. Trots att jag fick ur mig mer än jag fått på länge..  det blev inte bättre för det. Snarare tvärtom. Ja, helt tvärtom faktiskt. Tji fick jag. Dubbeltji!

Läste lite om eventuella biverkningar på levaxin och visst hittade jag vad jag sökte även den här gången. Diarré. Tack för den. Med tanke på att jag redan HAR diarré och kämpar med att få ur mig dessa enorma mängder skit som hela tiden samlas i tarmen blev det ju inte direkt kalas när jag tydligen lyckades dra på mig just DEN biverkningen den här gången. Magen bara körde o körde o ville inte ge sig. Usch, vad deppig jag kände mig. Till o med maken kommenterade detta. Från att ha varit "Bitsk" blev jag "liten o deprimerad". Pest eller kolera? Undrar vilket som är värst?

Jag tror att humöret rättar till sig relativt snabbt men jag vet inte hur det är med tarmen.. jag hoppas verkligen detta är en övergående biverkan för nu kör mageländet igen. Har satt min "maxgräns" vid ca 3 medel på em/kvällen och är ju liksom redan uppe i den dosen. Känns inte bra att ta till fler eftersom jag redan överdoserar så katastrofalt mycket. Men skiten måste ju bort på nåt sätt..  huuu...  jag hoppas att jag har de högre makterna med mig den här gången. Det händer ju ganska sällan i mitt liv. Kanske därför jag är skeptisk till högre makter??? ;-) I alla fall när det gäller att ha dem på min sida..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar