söndag 27 januari 2013

Vinterkräksjuka + oregnoolja = sant

Jag tänkte ägna min kära oreganoolja ett extra inlägg idag. Jag tror det är tack vare den som min egen kräksjuka stannade vid de tre spyor som den faktiskt gjorde och inte eskalerade på samma sätt som den gjorde för maken som legat pall i hela tre dagar. Nog för att jag är helt slut och varje kroppsdel värker, men ändå.

Den har dessutom gjort en del för de enorma jäsningar jag haft i tarmen på sistone. Inte på kvällen och inte utan att jag får ut mig skiten med hjälp av andra medel, men däremellan. Den tid som jag inte haft på sistone vill säga. Det får jag vara tacksam för. Bara en sån sak gör den värd att fortsätta med någon vecka till. Jag slutar inte förrän skiten är garanterat ur systemet och såvitt jag vet kan kräksjukebakterier vara kvar i veckor.

Dos? 9-10droppar oreganoolja med 80% carvacol två gånger per dag. En på tom mage med vatten (i en tom gelatinkapsel) och en tillsammans med mat. Jag fortsätter på samma vis i några dagar till så får vi se. Man får vara beredd att rapa skiten en del, men det är en mild smäll i jämförelse. Inget gott som inte för nåt ont med sig -eller var det kanske tvärtom?? :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar