onsdag 23 januari 2013

"Fantastiska mina vårdkontakter"

Vad säger man. Efter att min läkare inte ringde mig igår som planerat försökte jag få kontakt med Kungälv via tjänsten "mina vårdkontakter". Lättaste sättet att boka in telefontid med läkaren om man inte vill sitta hela förmiddagen i telefonkö. Naturligtvis låg tjänsten nere (fantastiskt eller hur!) och det gick inte att göra någonting. Fick dock skrivit ett meddelande igår kväll och fick svar nu imorse. Kort och konsist var det:

"lägger en lapp och påminner honom". Vad är det för svar? Jag förklarade i mitt meddelande att han inte ringt på utsatt telefontid (för vilken gång i raden? Där kan jag ge en eloge till sthlm, de ringer i alla fall och meddelar om läkaren är sjuk eller av någon anledning tvingas ändra tid.. sällan de låter bli att ringa alls även om de sällan håller utsatt tid) att jag behöver prata med honom och att jag vill att de talar om för mig när jag kan förvänta mig att han ringer istället. Bad dem ringa mig. Istället får jag detta korta mailsvar? Lätt sätt att slippa konfrontationer på kan jag tycka...  man behöver inte svara på några frågor.

Lillan är inte sig själv idag heller. Än så länge inga spyor sedan halv sju igår kväll, men vi har matat henne med vatten hela natten för att vätska upp henne och nu under morgonen har hon vare sig velat äta eller dricka självmant. Bådar inte gott..  känner på mig att det blir ett bakslag under dagen eller imorgon. Vågar liksom inte tro något innan det gått ett par dar och hon äter själv utan att det blir fler spyor till följd av det. Minns hur det var sist.. lite för väl.. och är livrädd för att jag skall börja tro på en förbättring för att sedan få en käftsmäll som heter duga. Så länge hon inte ens vill dricka själv är det ju något som är galet. Det är bara att hålla tummarna och tacka för varje timma som går som hon inte kräks och får behålla den vätska hon fått i sig. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar