måndag 31 december 2012

Skäms på mig

Jag förstår varför lillan varit gnällig. Hon har ju fått tänder.. inte bara en, utan två stycken på kort tid och det har uppenbarligen stört henne väldigt mycket. Tror faktiskt det haft ett ganska stort samband med kräkningarna hon haft och kinkigheten i största allmänhet. Ser dessutom ut som det är fler på g så att hon ska vara på bra humör den närmsta tiden kanske är att hoppas på för mycket?

Innan jag fick barn fattade jag inte hur jäkla jobbigt det är för de små när tänderna spricker igenom eller när tänderna är på g. Det förstår jag nu. Det är ju skitjobbigt! Stackars små liv...  o inget kan man göra för dem.

Vår lilla har främst velat bli buren, lekt med, underhållen dygnets alla vakna timmar..  sover oroligt under de få timmar hon sover på dagen. Sovit bättre på nätterna (konstigt nog?) och är väldigt grinig på eftermiddagen. Intressant att se hur detta går idag..  med massa folk o stim o stoj o tja, allt vad nyår innebär så hoppas jag att hon skall ha lite mindre ont, vara på lite bättre humör och att vi får ett lugnt nyår allihop.

Min egen mage tänker jag inte ens kommentera idag. Status är som väntad. Det räcker. Jag tror de flesta som följt min blogg förstår vad det innebär. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar