tisdag 22 januari 2013

I väntan på samtal numero 2

Det är en sån vecka den här veckan. De har liksom en tendens att gruppera sig. Alla läkarsamtal menar jag. På en och samma gång. En och samma vecka. Det slår sällan fel. Det var inte många dagar sedan jag talade med Greger, satt och passade telefonen hela dagen. Hade den med mig in på dass. Något jag annars brukar undvika, eftersom jag redan slängt en telefon i dasset och gärna undviker att upprepa det misstaget. I och för sig hade jag inte varit på toa så toalettstolen var så "ren" man nu kan definiera en toalettstol - men ändå. Det var ju inte det som var grejen. Motbjudande, telefonen gick åt skogen och tja.. jag vill helst undvika att slänga fler telefoner i dasset om jag kan. Men när nöden är framme finns ingen lag! Ett sånt här tillfälle (läkarsamtal) missar man bara inte.

Idag är det alltså dags för min läkare i Kungälv att ringa. Mellan åtta och tolv skall jag vara tillgänglig. Sist fick jag en vikarie istället, eftersom min läkare var sjuk. Me no like. Att tala med vikarier ger mig ingenting!! Idag hoppas jag att han ringer. Min "riktiga" läkare alltså. Jag har en viss oro inför varje sånt här samtal eftersom det hänt ett ANTAL gånger att de glömt bort mig nånstans mellan raderna på sina telefonlistor och helt enkelt aldrig ringt upp. Blir så otroligt stressad över sådant. Det innebär så mycket extrajobb för min del. Extrajobb som jag vare sig har tid, råd eller ork med.

Men jag håller tummarna. Klockan är ju trots allt "bara" snart halv tio. Några timmar kvar med andra ord.

Magen? Ja... den är åt skogen. Kort och gott. Oavsett om jag lyckats få ur mig en del de senaste dagarna (vilket jag har med hjälp av en väldans massa medel) så vill magen inte minska i omfång och NEJ jag är inte gravid igen. Det vet jag, jag har ju fått min mens, haha..  men den värker och ser ut att vara ungefär lika gravid som den gjorde när jag faktiskt var gravid. Det är inge vidare positivt! Hade det bara varit utseendet hade jag inte brytt mig.. men nu handlar det ju, som alltid, om hur det KÄNNS inuti magen. O det är ren o skär katastrof även där. Hade gett mycket för att slippa värk just nu. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar