måndag 7 januari 2013

Kan det vara bröd som spökar?

Vår lilla har varit helt obstinat några nätter nu. Vill inte sova. När hon somnar väcker hon sig själv gång på gång på gång. Gråter, vrider sig, tappar nappen, drar ur nappen.. gnäller.. pruttar.. jag börjar fundera över om det kan vara brödbitarna hon petat i sig på sistone som spökar? Hon tuggar dem ju inte nåt precis.. sväljer dem mer eller mindre hela och det har blivit en del de sista dagarna dessutom eftersom hon verkar gilla dem skarpt. Fan om det skall vara dem som spökar? Med tanke på hur många nätter hon hållit på och hur kort tid brödet varit med i bilden är det ju inte helt otroligt.. men det kan ju också vara något annat. Fler tänder? Så svårt att veta.. min teori är dock att det kan vara brödet som jäser i magen på henne och orskar alla dessa gasbesvär. Hade det rört sig om ren allergi borde reaktionen komma direkt och sitta i hela dagen, inte enbart på natten? Känns som det rör sig mer om matsmältningsbesvär, men vad vet väl jag...

Lider med henne något enormt eftersom jag, om nån, vet hur jävligt det är med gaser som fastnar och spränger i tarmen. Det är ju inte så att jag inte upplevt detta själv.. har ju mer eller mindre konstanta problem med gaser. De kommer aldrig ut av sig själva. Våld är ingen lösning på konflikter, men i min kropp verkar det inte som något annat fungerar lika bra..

Med andra ord.. det blev ingen sömn inatt heller. Sömn är överskattat sägs det ibland? Är det? Jag börjar fundera över om sömn inte är totalt underskattat.. känner mig inte som människa.. behöver lite återhämtning, men får den inte. Jaja, den tiden kommer väl...  men det är hemskt att se sin lilla vrida sig i magplågor när man vet precis hur det känns själv. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar