fredag 18 maj 2012

Utflyktsdag!

Ser ut att bli väldigt fint väder idag. Åtminstone om man skall gå på magkänslan (från promenaden imorse) och väderrapporten. Egentligen har jag bestämt mig för att inte lita på dem (vädersnubbarna) men det ser faktiskt rätt lovande ut idag..  i alla fall temperaturmässigt. De lovar en del moln, men det kan jag leva med!

Planerar en utflykt till härliga Sundsby och fika med några goda vänner som vi inte träffat på ett tag. Ser jag fram emot! Hoppas Olivia håller sig på lika bra humör (peppar, peppar) som hon varit hittils idag? Lite kinkig inatt men överlag har hon varit väldigt snäll. Börjar runda till sig ordentligt också, gumman, vilket är otroligt kul! Ett orosmoment mindre...  hon är ju så liten ändå.. så lite extra kött att ta av är bara bra för hennes del!

Maken fyller år imorgon och jag har faktiskt hållit mitt löfte i år. Det vill säga jag såg till att få tavlan klar (nåja, allt är relativt men den är så gott som klar i alla fall) färdig i tid och jag har införskaffat en present som jag tror och hoppas att han kommer uppskatta väldigt mycket. I alla fall fällde kassören när jag betalade för presenten kommentaren att "en sån där skulle jag också vilja ha, han måste varit jävligt snäll din gubbe"..  Hm, jo tack. han förtjänar den faktiskt. Han var värd den. Jag hoppas bara den kommer gå hem. O tavlan med för den delen. Även om det är den första jag gjort i olja och den varit något av ett experiment redan från scratch.

Så magmässigt då? Idag är utgångsläget något sämre. Relaxiten funkade imorse (i alla fall något sånär) men magvärken vill inte släppa. Haft den sen igår. Ätit för mycket nötter?? Moler i nedre delen av buken (runt snittet tyvärr) och har gjort det konstant sen igår. Svullet är det också. Har liksom putmage nedanför naveln.. Beach 2012? Don't think.. jag kommer inte vara nån rolemodel i år heller ;) Men vem bryr sig?? Jag är glad om jag kan bada! Det är mitt mål och än så länge ser det i alla fall positivt ut på den fronten. Skall bara skaffa ny baddräkt eller bikini eftersom de gamla jag har dessvärre är för lågt skurna och inte täcker mitt framträdande härligt röda ärr..  vill skydda det från sol och då är det inte vidare smart att flasha med det i solljus. Hittat en bikini jag gillar från boob, men fasiken de vet att ta betalt de där dårarna! Får se om min snålhet klarar av att införskaffa en sådan.. Jag som är van att kunna köpa bikinis för 50 kr per del, eller allra högst 99 spänn per del.. urgha! Den dyraste bikini jag nånsin ägt var från Panos och den var så ful att jag bara använde den en gång..  det säger väl en del?? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar