måndag 7 maj 2012

Lugnare natt, gasigare mage

Efter att lillan haft ännu en kinkig dag igår var hon faktiskt mycket lugnare inatt. Sov relativt lugnt och länge och vaknade på egen hand då hon var hungrig och behövde byta blöja - det gillar vi!! Mindre strul vid amningen och somnade gott när hon var nöjd.. harmonisk bebis,.gud så skönt det var!

Min egen mage var sämre igår kväll. Mycket gasigare, jäsigare och allmänt ur lag. Mindre kul. Tog en senare kvällspromenad än vanligt (skönt med så stilla ute och så lite folk!) och magen gillade det inte med så mycket mat..Tvärtemot vad de flesta säger.. som vanligt.. min mage gillar inte att röra sig för mycket när jag precis har ätit.. maten måste "trilla ner" först. Så den där sena promenaden sabbade dessvärre mer än vad den gjorde nytta.

Hur som haver, det var skönt att komma ut i alla fall! Försökt nå BVC idag. Ingen vidare tur med det. Först vill de inte svara sen kommer jag till telsvar. Fick i alla fall lämnat ett meddelande. Får se om de ringer upp under dagen.

Ingen större tur på annat håll heller. Försökt nå NÄL och kirurgmottagnigen där, dit jag skulle bli kallad åtta veckor efter att jag var där sist.. hm, ingen kalleles har kommit än och nästa vecka har dessa åtta veckor passerat.. känns som jag bör kolla upp detta om jag vill få någon kallelse alls! Man lär sig.. att vården inte funkar som den ska och att man bör påminna dem både en och två och tre gånger... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar