tisdag 8 maj 2012

Gårdagen upprepning från i förrgår

Gårdagen var ungefär som i förrgår. Det vill säga, en lugnare natt, en lugnare lillan (hon sov nästan hela natten i egen säng!) och en ganska uppspänd o gasig mage för min del. Hade väldigt ont igår kväll och svårt att sova på grund av det. Lillan däremot, skötte sig ganska exemplariskt! Visst hade hon ett par gnällperioder under dagen men inte så att det var någon större fara.

Lyckades få tid till barnläkaren imorgon för att kolla upp hennes mage och förhoppningsvis ta lite prover.. om inte annat så för att utesluta att det rör sig om annat än kolik. Min förhoppning är att de även allergitestar henne, men jag tvivlar på att de gör det när hon är "så liten" vi har fått höra den förr! Men.. de vet inte vilken morsa de har att göra med.. min lilla älskling skall inte behöva genomlida samma helvete som jag själv fått gå igenom! Det skall inte behöva ta ett halvår innan de ens kollar upp..  no way José!

Kom fram till Kirurgen på NÄL igår och blev uppringd av en sköterska. Kan inte använda nitroglycerinsalvan förrän jag slutat amma..  ursäkta språket men FAAAAAAAN! Kände det nästan på mig (den är kärlvidgande) men ändå.. blir så less.. alla sorters hjälp jag kan få spricker pga amningen. Kan inte testa grejerna från USA, de går över i modersmjölk och man vet inte hur de påverkar barnet. DMSO vandrar ju dessutom genom vävnader på sekunder. Pentasa, som jag skulle testa mot IBD har jag ännu inte fått svar från min läkare om vad gäller amning..  och nu då även nitrosalvan.. Skit säger jag bara.

Försöker ge min lilla bästa möjliga förutsättningar genom att amma henne, men visar det sig att hon är allergisk mot massa saker jag äter eller om jag inte kan behandla mig själv framöver antar jag att vi måste gå över till ersättning oavsett. Jag hoppas inte det dock! Jag vet ju att min mjölk skyddar henne mot en hel massa saker som ersättning aldrig kan göra. Då hon dessutom är förlöst med kejsarsnitt vill jag inte förvärra stressen på hennes lilla kropp ytterligare. Det är så lätt att fastna i alla dessa skuldkänslor!

Ringde även Huddinge idag för att se om jag kan få besked om ifall remisserna till kirurgen där gått iväg ännu eller ej.. jag hoppas det! Om inte annat ser det ut att bli ett besök till Stockholm redan i mitten av juni. Blir lillans första "långresa" i så fall. Intressant att se hur det går!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar