fredag 11 maj 2012

Bärsjal - lite för omtyckt?

Skaffade mig en bärsjal häromveckan. Svajndyr om jag får säga min mening, det är trots allt bara ett tygstycke som man lindar kring kroppen och stopper ner bebis i.. som en sån där sjal de har i Afrika där de bär sina barn på magen eller ryggen.. tror knappast att deras tyger går loss på 700 spänn och tror definitivt att de funkar minst lika bra.. men jag hittade ingen billigare?! Ok, jag la inte ner jättemycket tid på att leta, jag googlade bara lite och bestämde mig för att skaffa en då jag insåg att lillan trivs bäst nära kroppen och att släpa på henne hela dagen går helt enkelt inte..  sagt o gjort.. o jag vet inte om det var nån smart idé??

Lillan har nämligen bestämt sig för att bärsjalen är hennes hem. I alla lägen?! Hon skall ligga där hela tiden och trots att det är bättre än att släpa på henne dagarna i ända så tar det på ryggen. O skuldrorna. Men att lägga ner henne? Komme inte på fråga. Hon älskar sin sjal...Kurar ihop sig som en liten groda och myser. Tar jag upp henne bryter helvetet (skriket) löst. Störtgråter. Vilken mamma vill vara med om det? Inte jag. Tji fick jag som introducerade den från början. Ungefär lika smart som att ge leksaker som piper till Lukas? Ogillar man oljud ska man låta bli... ;)

Det är fredag idag i alla fall. Magen mår sådär. Lite svårt att ta hand om den med en bebis som ockuperar det mesta av ytan..  var flitig idag. Bakade kaka, städade toaletten, hann med en maskin tvätt, bytte rent i sovrummet och fixade med lite annat här hemma. Innan åtta. Det kallar jag effektivt? Men så var jag uppe vid fem också.. man hinner med en del då..

Min älskling.. med en av sina vanligare miner och gester! Vem har hon ärvt dem från tro?? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar