onsdag 16 maj 2012

Trötter

Är otroligt trött idag. Olivia sov visserligen ganska bra inatt men hennes äta, skita, skrika varje timme igår höll i ända tills vi la oss. Hon började likadant den här morgonen.. urgh. Hade hoppats på lite lugnare dag idag. Nu har hon i alla fall slocknat en stund så jag försöker få rätsida på magen, men det är lättare sagt än gjort. Är ubertrött och magen tokstrejkar. Den vill inte vara med någonstans.

Hade ett bra samtal med min förlossningsläkare igår. Hon ringde upp och frågade hur jag mådde. Ett bra samtal! Inte alltid man kan skratta ihop med en läkare? Minns inte en som jag redan skrivit om det här.. jises, minnet sviker. Stress?

Eftersom det är röd dag imorgon tänkte jag vara lite flitig o städa lyan idag. Laga lite god mat till ikväll, inget avancerat dock. Det blir burgare, halloumi och nån salsa tänkte jag..  sen en äpplepaj till efterätt.. om jag hinner mellan magbestyr och Olivias små vanor och ovanor vill säga! Har testat babybjörnen på henne idag. Var dock inte överförtjust i den (hon alltså) men hon var påväg att göra numero två så jag antar att det var där skon klämde. Mig passade den ganska bra. Tror den är snällare mot ryggen än vad bärsjalen varit hittils, har inte hittat den optimala lindningen ännu.. hon har sin grodställning som hon vill sova i och den är ganska sne efter ett tag. Känns dessutom som hon har mer utrymme att andas i bärselen? Vi får se vad hon säger när jag testar nästa gång.

Väntar även samtal från BVC idag. För att höra om de misstänkta exemen som blossat upp..  antar det blir ny tid till läkaren där men den som  lever får se. Har jag tur får jag även ett samtal från huddinge idag där de talar om ifall jag kan börja med pentasan eller inte och om remisserna gått iväg ännu.. men jag antar att jag inte skall hoppas på för mycket! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar