måndag 14 maj 2012

Karolinska, Huddinge..

Ringde gastromottagningen på Huddinge igår igen.. För vilken gång i raden? Blev ju aldrig uppringd förra veckan TROTS att jag faktiskt fick pratat med den vänligare sköterskan som alltid är hjälpsam och trevlig. Hjälpte inte förra veckan, samtalet kom aldrig.

Det var en skamsen sköterska som ringde tillbaks igår. Förstod ju direkt vad jag ville och vad samtalet skulle handla om. Ursäktade sig med att min läkare inte varit på plats, att han inte svarat på mail och att hon inte lyckats få tag på den andre överläkaren som hon skulle kunna fråga i hans ställe. Lovade dock kolla upp detta pronto (jaga den andra läkaren) och återkomma till mig så snart som möjligt. Det gjorde hon också. Någon timme senare, men den andre läkaren ville konsultera min läkare innan han gav besked och detta skulle han enligt uppgift göra idag. Har jag tur kommer det alltså ett samtal från gastro idag med någon form av besked. Dels vad gäller medicinen Pentasa och dels vad gäller de här remisserna som fortfarande inte hade gått iväg när jag talade med sköterskan igår.

Man blir så trött.. men man lär sig att sluta förvånas. Det är snarare så att man blir positivt överraskad de gånger vården faktiskt fungerar utan trassel. Sjukt att det skall behöva vara så?

Min lilla älskling sover gott med armarna i luften! :) 

För övrigt var det en ganska sömnfattig natt inatt. Magen var inte på min sida och lillan ville inte somna i egen säng efter nattmatningen - vilket innebar att hon somnade på min mage (=mindre sömn för min del!) men det går inte att påstå att det inte är mysigt att ha denna lilla varma gullunge liggandes på magen!! Inget ont som inte för något gott med sig.. ? Morgonen började på samma sätt som kvällen slutade igår och som natten lovade. Inte bra med andra ord. I eftermiddag är det bvc som gäller och jag skall villigt erkänna att jag inte har den minsta lust att ta mig dit.. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar