torsdag 17 maj 2012

Dålig magdag :(

Den här dagen har inte börjat bra. Inte alls. Antar att det är sviter från igår då jag inte fick möjlighet att ta hand om den som jag behövde som speglar av sig idag. Maken kom hem senare än beräknat eftersom han satt fast i bilköer, vilket innebar att jag 1, hade en skrikande bebis att ta hand om när magen var som värst o behövde lite uppmärksamhet vilket den alltså inte fick 2, brände maten i ugnen (men det gick bra ändå! Vi kallar det rostad potatis eller sotad?!!) 3, hade två galna hundar att ta hand om som behövde ut och jag kunde inte ta med dem ut eftersom lillan var vaken o skrek och det pissregnade ute samt att jag hade mat i ugnen och en mage som tokstrejkade och hindrade mig från att gå utanför dörren. Ingen bra kväll med andra ord. Men salsan jag gjorde blev kanon ;)

Idag beslutade vi att ställa in kvällens restaurangbesök och skjuta det på framtiden .Dels för att lillan skall få en chans att lugna ner sig (tror hon skriker en del pga exemen hon har på halsen) samt att magen skall få en chans att repa sig.. o vi skall bli lite piggare båda två .Ingen idé att springa ut o käka om man inte är fit från början! Det skall ju vara en rolig grej, inte en pers.

Blir till att laga mat hemma istället.. chimichurri tänkte jag ge mig på. En favoritsås från Aruba :) Nu hoppas jag bara att jag får till den.. så som jag minns,.. men vågar jag hoppas på det?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar